Home

focus fit logo 1

 

Reserveer /  geef je op voor de groepslessen.

Reserveer voor de Pump Lessen Reserveer een plek bij de BBB Reserveer een plaatje in de Yogales  
ReserveerSpinning ReserveerPilates Reserveer een plekje in de Core Les  
       

 

Groepslessen op lokatie

  ReserveerLooptraining ReserveerPowerwalk ReserveerBootcamp
       

 

 

Op dit moment zijn er geen acties

Circuit lessen

 

Iedere donderdagavond (met uitzondering van schoolvakanties) wordt er een uitdagende looptraining verzorgd door Focus Fit.

De looptraining is toegankelijk voor alle niveaus, ook voor beginners! Er wordt aandacht besteed aan techniek. Ondanks de niveauverschillen worden er trainingsvormen aangeboden waarbij ieder op eigen niveau kan trainen, maar toch als groep.

De trainingen duren ongeveer een uur.

Trainingstijden en locaties

De looptrainingen vinden plaats op donderdagavond.

Er worden op wisselende locaties in Zuid-Beveland getraind, bijvoorbeeld in en rondom het Poelbos, in de omgeving van Heinkenszand, bij het Veerse Meer of bij de Hollandsche Hoeve. Dit wordt meestal per maand bepaald, in samenspraak met de loopgroep. De trainingen zijn om 20:15 uur.

Voor exacte informatie over tijdstip en locatie, neem contact op met 1 van de trainers

Trainers

Sjaak Brouwer (06-19646435)

Martijn de Kok (06-15619579)

Meedoen?

Als je mee wilt doen, kun je aansluiten op een donderdagavond. Heb je vooraf vragen? Neem dan gerust even contact op met één van de trainers.

in actie (Small)    
     
 strand Kustmarathon 3 (Small)    
     

Pump

Pump is een op kracht en cardio gebaseerde workout met een hoge intensiteit. De oefeningen worden uitgevoerd met kleine barbell stangen. De hartslag wordt snel verhoogd bij BodyPump door de hoge intensiteit. De oefeningen worden gedaan op muziek met relatief weinig gewicht aan de barbell zodat er veel herhalingen gedaan kunnen worden. Per oefening wordt er 70 tot 100 herhalingen gedaan.

Pump verbetert de conditie, kracht, uithoudingsvermogen en zorgt ook voor een vet verbrandend effect. Dit blijft aanwezig tot vele uren na de workout. Je blijft dus na je workout ‘naverbranden’. Door de vele herhalingen met het relatief lage gewicht wordt je er niet breed van, maar je wordt wel strak(ker)/atletischer.

De pump lessen zijn op :

Dinsdag  19.00 20.00 uur

Vrijdag  18.30 uur

Zondag 09.30 uur

 

 

 

 Reserveer tijdig online een plek via de oranje button "groepsles reserveren" op de homepage of bel even naar : 0113-769054

 

Home groepslessen