Personal Training

Mijn eigen personal trainer

 

Met personal training traint u één op één, resultaatgericht. Uw personal trainer werkt gedurende een (langere) periode met u aan een gezonde leefstijl. Hij (zij) is uw eigen motivator.De afspraak met de personal trainer staat. Ook als het regent, of als u moe bent. Gewoon geen zin hebt. De personal trainer is uw hoogstpersoonlijke stok achter de deur die u onvermoeibaar herinnert aan uw doelen. Vriendelijk en begripvol. Maar onvermurwbaar..

Uitgebalanceerde leefstijl

Personal training is meer dan alleen sporten. Samen met uw coach bepaalt u concrete doelstellingen voor een gezonde, actieve leefstijl. Om die te realiseren is het noodzakelijk een goede balans te vinden in beweging, voeding en ontspanning.

Samen gaan we daarnaar op zoek. Ook kijken we wat belangrijk is bij gedragsverandering, en waarmee je rekening moet houden wil je blijvend resultaat. Zie het als een soort opleiding. Een wijze les waarin u een uitgebalanceerde leefstijl aanleert die u een leven lang zelfstandig vol kunt houden.

Doelen van personal training

Wat u wilt bereiken bespreekt u met uw personal coach. Samen bekijkt u of deze doelen te verwezenlijken zijn. Iemand die jarenlang weinig aan zijn conditie heeft gedaan, kan niet binnen twee maanden een marathon lopen.

Hoe bereikt u resultaten door personal training?

Hoe bereikt u uw doelen? Dit kan bij Focus Fit zelf zijn maar ook buiten! Genoeg mogelijkheden om resultaten te behalen én te behouden!

 

 

Home Aanbod Personal Training